Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!

ΣΤΙΣ 22.30

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σταύρος Διαμαντόπουλος(Προπονητής Πιερικου): Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι το οποίο το ζητούσαμε και οι δύο για τον ίδιο λόγο. Το πρόβλημα βέβαια το μεγάλο ήταν για τα Τρίκαλα τα οποία έπαιζαν στην έδρα τους και έπρεπε να την αξιοποιήσουν. Αλλά και εμείς ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού  έδειξαν χαρακτήρα και ικανότητα. Δείξανε σοβαρότητα και ευθύνη σε αυτά που του λέω εδώ και 15 μέρες. Πάλεψαν το παιχνίδι και το χτύπησαν . Πιστεύω ότι η νίκη μας είναι δίκαιη απέναντι σε μία ομάδα, τα Τρίκαλα τα οποία είναι και αυτά  μία πολύ καλή ομάδα. Χαρίζω αυτή  τη νίκη στο φίλαθλο κοινό της Πιερίας το οποίο τελευταία έχει πολύ μεγάλη πίκρα. Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση θα είναι μία αρχή για μία καλή ομάδα και μία καλή ποιότητα ποδοσφαίρου.
Γιώργος Γκουγκουλιάς (Ποδοσφαιριστής Πιερικού): Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Το ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι γιατί βαθμολογικά και τα Τρικαλα είναι πίσω όπως εμείς. Και οι δυο ομάδες θέλανε τους τρεις βαθμούς. Εμείς έχουμε αλλάξει εδώ και 14 μέρες νοοτροπία .Είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα Με το Διαγόρα ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια κάτι το οποίο διορθώσαμε σήμερα.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

α.ε.π.κατερινης σταματοπουλος ........[κοστ]

κακο παιχνιδι απο α.ε.π.αλλα ο προπονητης αλλαξε την εικονα τις ομαδος εκμεταλευομενοσ τα λαθη τις κοζανης και του παπαδοπουλου και πηρε τον βαθμο αλλαζουμε νοοτροπια μεσα στουσ αγωνες δεν θα εχου πολλες ευκαιριες να αποδειξουν τηαξια τους

manolo gartof ypo dokimi ston pieriko

o 24 xronos manolo stin proponisi stis 8 to p.m me diabatipio france perase m,bretania kroatia san luis proodeytiki.pantremenos me kroatisa exoyn ena gio amintiko xaf 1.88 ypsos

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ 15.00 Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή για την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Η Αποστολή της ομάδας
Γουμάγιας, Καρακούτσης, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης Γ., Γιαζιτζόγλου, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Λαζαρίδης Κ., Λόπεζ, Χατζής, Τόσκας, Μήτρου, Γκόνι, Πέντα, Κόιτς, Μιλόσκοβιτς, Σεχολάρι, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι προτιθεμαι από κοινου με φιλους και συνεργατες  όπως τους κκ Σατσιδη Γιωτη, Αμβροσιαδη Μακη,και  Πασχαλιδη Βυρωνα  να ενασχοληθω ενεργα με την διοικηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.-
Με τον πιο ξαστερο τροπο ενημερωνω τους φιλαθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ότι ουτε ζητησαμε την αναληψη της Διοικησης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ουτε προταθηκε σε μας η αναληψη διοικητικων ευθυνων.Συνεπως ολη η παραφιλολογια –χωρις να κατανοω την σκοπιμοτητα της- δεν εχει καμμια απολυτως βαση.-
Στην δηλωση αυτή προβαινω αφενος γιατι η ΟΜΑΔΑ μας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας αυτή τη συγκεκριμενη περιοδο  εχει να καταβαλλει σημαντικοτατη προσπαθεια για να επιτυχει την αγωνιστικη αναταση της και την ανοδο της στις υψηλες θεσεις του βαθμολογικου πινακα και συνεπως το μονο που πρεπει να μας απασχολει είναι πως θα στηριξουμε την ομαδα να επιτυχει τους στοχους της και αφετερου γιατι δεν προτιθεμαι για κανενα λογο να συντηρηθει δια της σιωπης μου μια παραλυτικη εσωστρεφεια για τα ανεπικαιρα ζητηματα της διοικητικης σταθεροτητας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Αλλωστε, η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχει τα τελευταια   χρονια αξιοθαυμαστη διοικητικη σταθεροτητα, οικονομικα ευρωστους μεγαλομετοχους και εξαιρετικα  ισχυρη Διοικηση.-
Με τιμη
Κωστας Παπαδοπουλος
Δικηγορος-Προεδρος  Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!-ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΙΚΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

απο pierikosobc.gr
Ακόμη έναν ωραίο αγώνα απόλαυσαν οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη. Το φιλικό παιγνίδι που έγινε μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Στρατωνίου Χαλκιδικής και που έληξε με 75-61 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, είχε όλες τις καλές φάσεις ενός επίσημου αγώνα.
Είναι το δεύτερο φιλικό παιγνίδι με την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής στη φετινή αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δείχνει τις καλές και φιλικές σχέσεις των δύο συλλόγων.
Τα δεκάλεπτα: 26-13, 41-26, 58-45, 75-61.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης Στ. και Ταρενίδης Κ.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 7(1), Φακοπουλίδης, Παπαχρήστου 11(1), Δαμαλής Ι. 2, Τζερομάνοβς 10(2), Κοντσές, Γκογκίδης 17(1), Νάνης 8(2), Ροδοστόγλου 6, Δαμαλής Γρ. 2, Τσουκ 12.
ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Μύθου): Πεγιάς, Τίλα 3, Κουντουράτσογλου 6, Κοκολιός 4, Παρίτσης 7(1), Ντισλής 2, Μπούλιας, Κιηγμέτογλου 13, Νούκαρης 11, Νταράκης 9, Δασκαλόπουλος 6.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μετά την λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Γ.Χατζάρα, νέος προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι ο Στάυρος Διαμαντόπουλος, παλάιμαχος άσος του Πιερικού και προπονητής πολλών ομάδων,μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.