Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Χαθήκαμε στο Αλκαζάρ

Έχασε ο Πικρικός την πρόκριση και είναι κρίμα διότι έτσι όπως ξεκίνησε ο αγώνας με λίγη προσοχή και μερικές διορθωτικές κινήσεις θα είχαμε πάρει  την πρόκριση.Δεν θα κάνω κριτική για την κριτική ,γιατί η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, άλλα στο δεύτερο φάνηκε ,ότι ο κ.Ζιώγας ήταν αδιάβαστος  για την δυνατότητά που έχουν οι παίκτες του,και την αλλοπρόσαλλη παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο. είχε παίκτες που δεν μπορούν να δώσουν  [χρώμα] στην ομάδα είχε γραμμές ασύναχτες ,είχε επιθετικά να Φορ που πήρε όλες της κεφαλιές άλλα δεν είχε έναν δίπλα του να της αξιοποίηση .

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

΄Προεδρος΄΄καλο καλοκαίρι του χρόνου θα κάνουμε καλή ομάδα. [ ποδοσφαιριστής] ΄΄θα έχουμε αλλαγή στο ράστερ...[.πρόεδρος]...θα φέρω παίχτες μεγάλης άξιας.. .[ποδοσφαιριστής] ...και προπονητή  [πρόεδρος] ο ίδιος αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει θα τον αλλάξω.   

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΙΕΡΊΑ.... ΜΟΝΉ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΠΆΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΉ

Ήρθε η εποχή που πρέπει να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε .Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα και πολλά ,η Πιερία έχει μεγάλες δυνατότητες να είναι ένας νομός με την ελάχιστη ανεργία και όχι από τους πρώτους νομούς στην ανεργία .Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάθετες επενδύσεις στα προϊόντα που παράγουμε ,στην χειρωνακτική εργασία,στο εμπόριο στον τουρισμό,γιατί έχουμε την πρώτη ίλη, έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό, έχουμε και τον πελάτη να διαθέσουμε ολα αυτά .Άλλα πάντα  υπάρχει δίπλα μας η Θεσσαλονίκη. Τη θέλει η Θεσσαλονίκη,,,να ρίξει τους βόθρους στον Θερμαΐκό ,να είναι η ναυαρχίδα στο οικονομικό κομμάτι ,να παίρνει τα πακέτα προς δικό της όφελος, να διαφημίζετε εις βάρος της Πιερίας,να παίρνει τα αρχαία από το Δίον ,την Πύδνα ,της Λουλουδιες  κλπ για το δικό της μουσείο,  [λες και στην Κατερίνη δεν μπορούμε να κάνουμε ένα μουσείο προς όφελος της Πιερίας]   ακόμη και τον Όλυμπο θέλουν να κουβαλήσουν στην Θεσσαλονίκη,χρόνια τώρα κουβαλάνε,να κάνουν το αεροδρόμιο που βολεύει μόνο τους Θεσσαλονίκης και την αποικία τους την Χαλκιδική. Αν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο θα βρεθούμε σε δύσκολοι θέση.Έχετε ακούσει ποτέ κανένα ραδιόφωνο η τηλεόραση Θεσσαλονίκης να αναφαίρετε στην Πιερία ,,,ποτέ για'αυτους υπάρχει η Θεσσαλονικη ο Λευκός Πύργος και η Χαλκιδική ,ούτε Όλυμπος ούτε Δίον ούτε Λίβηθρα ούτε Πυνδα ούτε Βεργίνα ,αν δεν ειναι έτσι τότε ζητώ συγνώμη.