Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Το θαύμα των Χριστουγέννων

Την χαρά της νίκης πήραν σαν δώρο οι 300 περίπου φίλαθλοι του Πιερικου που βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο Α' ΔΑΚ . Πριν την έναρξη  και για 20' μετά της 15.00 όλοι παγώσαμε στο γήπεδο βλέποντας ότι δεν ξεκίνα ο αγώνας .Τελικά ξεκίνησε, και ήρθε σαν δώρο χριστουγεννιάτικο η νίκη. Λέτε να είναι το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων . Το καλύτερο σενάριο είναι ότι δεν ήρθε στην ώρα του ο γιατρός αγώνα, γιαυτό άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι ,Χριστούγεννα  βλέπετε και  θαύματα γίνονται.   Δεν ξέρω για πρωτοχρονιά τι παίζει.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πως πρέπει να ειναι ο ερασιτέχνης ΠΙΕΡΙΚΟΣ .

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο ερασιτέχνης Πιερικός είναι η μάνα του λόχου . Είναι ο θεματοφύλακας του καταστατικού χάρτη του συλλόγου. Θέματα όπως ,ιστορία, ανάπτυξη, λειτουργία, διαχείριση, προβολή, συνεργασία, κοινωνική παρουσία ,διαφάνεια, είναι μερικά από τα πολλά που πρέπει να υπερασπίζετε .Είναι ο φορέας που παρεμβαίνει με το κοινωνικό κύρος που έχει στους άλλους θεσμικούς φορείς [ Π Α Ε, ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΙ, ΣΟΠ, ΓΑΛΑΝΌΛΕΥΚΟΙ,] κ,λ,π.  όταν αυτοί λειτουργούν υποτονικά, και δεν προωθούν τα ιδεώδη του ΣΦΚ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Όλα αυτά και ενδεχομένως και άλλα, μπορείς να τα πετύχεις όταν είσαι αδέσμευτος και αυτοκέφαλος ,και για να είσαι ανεξάρτητος πρέπει να μην σε διορίζουν ,η να καταστρατηγούνται διαδικασίες . Δεν θέλω να αδικήσω κανένα για ενδεχόμενος καλές προθέσεις που έχει για προσφορά άλλα αυτό δεν φθάνει.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σ.Φ.Κ.Π.

Μεγάλη πρέπει να είναι η κουβέντα που πρέπει να ανοίξει  για τον Σ.Φ.Κατερίνης ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι στην λανθάνουσα πλευρά της ιστορίας του ποδοσφαίρου .Εκτιμώ μ' αυτή την μορφή ότι λίγα είναι τα χρονιά ζωής του .Άρα όσες ομάδες θα μπορέσουν να επιβιώσουν θα είναι αυτές που έχουν οικονομική ευχέρεια ,και ένα πλάνο δουλειάς που να της κάνει υγιείς επιχειρήσεις ,οι άλλες ομάδες θα μπούνε στην λογική του ερασιτεχνισμού. Νομίζω ότι ήρθε η εποχή που πρέπει ο ΣΦΚ .ΠIEΡΙΚΟΣ  να αλλάξει τα πάντα .Να καθορίσει εκ νέου την σχέση του με την ΠΑΕ και με τα άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.   Πρέπει να γίνει   ναυαρχίδα του Πιερικου αθλητισμού ,με καινοτομίες στον τρόπο λειτουργίας , φιλοσοφίας ,και προοπτικής .Δεν μας ενδιαφέρει ένας ΣΦΚΠ ο οποίος δεν είναι η πρώτη προτίμηση στην επιλογή των αθλητών , μας ενδιαφέρει να μην λειτουργεί με απαξίωση,δεν θέλουμε ένα σύλλογο μαριονέτα και τελευταίο στην βαθμολογία .Θέλουμε ένα σύλλογο με προοπτική,ένα σύλλογο με όραμα ,ένα σύλλογο που διεκδικεί  .τελικά ένα σύλλογο που θα δόση προοπτική και θα είναι έτυμος να στηρίξει οποία αλλαγή προέλθει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τέλος θέλουμε ένα σύλλογο αντάξιο της ΙΣΤΟΡΊΑΣ  ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Με όσους εκφράζουν την σημερινή λογική δεν αλλάζουν αυτά,,, χρειάζεται από σήμερα να ξεκινήσει η αναζήτηση του αύριο.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΛΑΝ Β'

Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να σωθούμε φέτος με τον αγωνιστικό ρυθμό που πάμε .Ένα είναι το γεγονός ,ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν έχει πίσω γύρισμα, όλα τα νούμερα μας οδηγούν στο πλαν Β', ευτυχώς μαθαίνω  υπάρχει σχέδιο [πλαν Β'] . Ο Ζιώγας είπε  την μισή αλήθεια ,ότι η ομάδα η φτιάχνετε η αγοράζετε,και ότι τον Ιανουαρίου θα κάνουμε μεταγραφές ,δυστυχώς δεν χουμε το δικαίωμά να κάνουμε πάνω από Μια μεταγραφή μεγάλου και μια μεταγραφή μικρού, διορθώστε αν κανό λάθος και ότι προωθήσουμε από την Κ20 .Συνεπώς κ, Ζιώγα μην υπολογίζετε και πολύ στης αγορές ,περισσότερο βάρος δώστε στο [ φτιάξιμο ].Θέλω να μείνω  και λίγο σ' αυτούς που περιμένουν από τους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη τύποι να αναλύσουν όλο το παιχνίδι,και το αθλητικό γίγνεσθαί της ομάδας .Δυστυχώς αυτό δεν γίνετε για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους,άλλα γίνονται ερωτήσεις,που περνούμε απαντήσεις και εξηγήσεις .Μακάρι να υπήρχε χρόνος να καταθέσουμε όλα όσα απασχολούν τους φιλάθλους. 

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η τελευταία Γ/Σ του Α.Γ.Σ.Μ ,Αλέξανδρος Κατερίνης.

Κατερίνη 4 Ιουλίου 1961. προσήλθαν τα μέλη  του Α.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος εις έκτακτη γενική συνέλευση εν τω καφενείο Δρανδάκης ήμερα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. κατόπιν προσκλήσεως του πρόεδρου κ.Θ. Χατζογλου επί του κάτωθι θέματος  1] τροποποίησης των έξεις αρθων του καταστατικού.  1-3-4 ,κ,λ,π,αρθα. Ο πρόεδρος αναφέρει ότι λόγο τις επιτευχθείσας συνεννόησις με το άλλο αθλητικό σύλλογο της πόλης, τροποποιούμε το καταστατικό και την μετονομασία του συλλόγου σε ΠΙΕΡΙΚΌ .Ο λόγος ,,,αναγκαι αθλητικαι γενικότερα της πόλης Κατερίνης επέβαλαν   την συνεννόηση με το έτερον σωματείο της Κατερινής [ΟΛΥΜΠΟΣ]  το οποίο αποφάσισε την αλλαγή των αρθων του καταστατικού του από το   1-58.