Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πιερικος πρώτο βήμα 3/6/15.

Νέα δεδομένα προκύπτουν σε ότι αφορά την γραμμή  που πρέπει να ακολουθήσει η  [Γ/Σ ] του Πιερικου στης 3/6 /15 . Εκεί πρέπει να ξεκαθαρισθεί το μοντέλο διοίκησης ,ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει διοικούσα επιτροπή [  διαχείρισις ] του αγωνιστικού τμήματος , για επαγγελματικές κατηγορίες ,η ο [ διαχειριστής ] θα έχει το δικαίωμα να απαίτηση να κατεβάσει  ψηφοδέλτιο μόνο με δικούς του υποψήφιους. Η άλλη περίπτωση είναι να πάμε στην διαδικασία που κατεβαίνει στο ενιαίο  ψηφοδέλτιο που ενδεχόμενα να προκόψει το Δ/Σ του  [ διαχειριστή ], άλλα και να προκύψει μια διοίκησή πολυδιάστατη πολυφωνική ,που να συμπλεύσει με τον [ διαχειριστή ] άλλα και όχι. Αυτό είναι το δίλημμα, και δεν ξέρω την εξέλιξη της Γ/Σ, αφού λες η περιπτώσεις έχουν το δικό τους δίκαιο είτε νομικό ,είτε ηθικό , είτε λειτουργικό .Με μια προϋπόθεση, ότι θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Μακαρά τα ονόματά που ακούγονται να έχουν και την βούληση να βοηθήσουν την διαδικασία να βρεθεί βιώσιμη λύση προς όφελος του Πιερικου ,χωρίς να χρειαστεί να κάνουν  αυτοί ανθρωποθυσίες. 

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Γ/Σ και η σύνθεση της θα καθορίσουν το διοικητικό στον Πιερικό.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει να ψάχνουμε  [ καθαρούς , υγιείς , άφθαρτους, κλπ] να αναλάβουν την συνέχεια στης επαγγελματικές κατηγορίες,τον Πιερικό.  Αυτό  έγινε αυτοσκοπός τα τελευταία  χρόνια. Σημασία έχει,,, ότι η σύνθεση της Γεν,Συνέλευσης, θα δόση το αποτέλεσμα που θέλει, άσχετα το τι θα προκόψει από της επαφής και από προτάσεις πριν και κατά την διάρκεια. Για  αυτό [ταχτείτε    καλύτερα με την σύνθεση και όχι με την διάθεση ] ύστερα το έργο το έχουμε ξαναδεί .

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Εκλογές στον ερασιτέχνη ΠΙΕΡΙΚΌ

Τον Ιούνιο όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη πάμε για εκλογές, διότι ολοκληρώνετε η θητεία της σημερινής διοίκησης . Το διακύβευμα είναι η εκλογές στον ερασιτέχνη  και όχι ο ΤΑΠ ,η΄ η διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει το αγωνιστικό ποδοσφαιρικό τμήμα, εκείνο που θα διεκδικήσει την επάνοδο στην επαγγελματική   κατηγορία. Οφείλουμε να εκλέξουμε μια διοίκηση αξία  να διαχειριστή και να δυναμώσει τον ερασιτέχνη  ,και να δουλεύει προς όφελος του Πιερικου ποδοσφαίρου, που είναι λα τα θεσμικά σωματεία ,σύνδεσμοι ,και ΤΑΠ ,ΠΑΕ ,πρωτίστως η ΠΙΕΡΙΚΗ κοινωνία. Αυτό που γίνετε τώρα σωστά χαρακτηρίσθηκε άτοπο άκαιρο και κανιβαλιστικο από τον Παπαδόπουλο. Το πρωτάθλημα συνεχίζετε και όσο συνεχίζετε το πρωτάθλημα είναι όλα ανοικτά ,τελειώνει το πρωτάθλημα επικυρώνετε η βαθμολογία και συζητάμε για την συνέχεια μέσα από το νέο Δ/Σ του ερασιτέχνη .Τώρα όσο υπάρχει ΠΑΕ και πρόεδρος είναι άστοχο να ψάχνουμε για επενδυτές .Πηγαίνω στην ακραία περίπτωση,  ότι από την Α' κατηγορία πέφτουν  στην Γ' 4 ομάδες και  μια στο εκατομμύριο η αθλητική δικαιοσύνη ρίχνει άλλες  δυο ομάδες για  [στημένα] ,σενάριο για αρρωστημένη φαντασία άλλα ,αν δεν επικυρωθούν οι  βαθμολογίες όλα τα βάζεις στο τραπέζι, ιδίως όταν υπάρχει χρήμα στη ''μέση'''.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το σεναριο να παραμείνει ο Πιερικός στην Β' εθνική

Υπάρχει μια περίπτωση    να παραμείνει ο Πιερικός  στην Β' κατηγορία λέει ο Κ. Παπαδόπουλος πρόεδρος της ΠΑΕ. Εγώ κάνοντας μια ανάλυση  των δεδομένων το μόνο σενάριο  που υπάρχει και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό  [παραμονή  στην κατηγορία, αυτό τρέχει ο Παπαδόπουλος ] είναι το εξής .1] Η Β' Εθνική με 20 ομάδες ,αυτό προκύπτει ως εξής ,13 και 13 ομάδες στην Β' =26 - 6  που υποβιβάζονται  =20 και 4 που ανεβαίνουν από Γ' = 24 ,  - 2  που ανεβαίνουν στην  Α' = 22  Τώρα αν ο Λεβαδεικος - Εργοτελης  - Ο.Φ.Η. - Ν. Βόλου αποφασίσουν να παίξουνε στην Γ' η Β' εθνική θα έχει 22 ομάδες, άρα πρέπει 2 ομάδες να μη συνεχίσουν στα πρωταθλήματα της Α' εθνικής η της Β' εθνικής, είτε  για οικονομικούς λόγους  είτε  για αποβολή από το πρωτάθλημα λόγω  κατάπτωση  εγχειρημάτων που άπτονται της νομικής . Αυτί βλέπω άγω στο σενάριο του πρόεδρου για ενδεχόμενη παραμονή  του Πιερικου αν ο Παπαδόπουλος έχει κάτι άλλο ίσως το μάθουμε σύντομα .