Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Απαξιώνετε  όλος ο Πιερικός  λαός  με την αναβολή της Γ/Σ . Είναι δυνατόν να μην υπάρχει στην Πιερία κάποιος η κάποιοι  που να μπορούν να αναλάβουν την διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικου. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν άτομα που έχουν φιλοδοξία να στίσουν ένα σύλλογο  ικανό να εξυπηρέτησή  της ανάγκες  της τοπικής Κοινωνίας  ,και να υπηρέτηση μέσα από την καταστατική του λειτουργία  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .Τρώμε  το παραμύθι του επαγγελματισμού εκβιάζονται   καταστάσεις, και πέφτουμε στην ανυποληψία .Δεν ξέρω  τι σκέφτονται αυτοί που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα ινία της ομάδας ,άλλα αν θέλουν να δώσουν χρήματα για να διεκδικήσουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσο  ερασιτέχνη ας βάλουν νομικούς να διαλευκάνουν το τοπίο και να δώσουν μια απάντηση σήμερα όχι αύριο .Δεν μπορεί να σύρετε ένας σύλλογος πίσω από κάποιους που δήλωσαν ότι τους ενδιαφέρει  ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ .Έχουμε εκλογές στον ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟ  Σ.Φ.Κ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ. όλα τ  άλλα μας είναι θέματά που έπονται.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Άνοδος από Γ' ΕΘΝΙΚΉ Σε Β'

Μεγάλο  το εγχείρημα, μεγάλο και το κόστος να κάνεις πρωταθλητισμό , και βαρύ   το φορτίο για ένα μόνο χρηματοδότη  .Με τα σημερινά δεδομένα και από αυτά που ακούγονται από άλλους  συλλόγους που αγωνίστηκαν στην Γ ' κατηγορία άλλα και με ένα πρόχειρο υπολογισμό ,θα χρειαστούν πάνω από 300.000 Ευρώ. Αυτό το ποσόν σου δίνει το δικαίωμα να λες οι κάνεις πρωταθλητισμό, και όχι ότι είσαι ο πρωταθλητής . Άρα  αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, την άμεση άνοδο ,και για να υπάρχει και συνέχεια στην επόμενη κατηγορία μιλάμε για 500.000 και βάλε,δύσκολο να το φανταστώ .Να είμαι και ξεκάθαρος, δεν είμαι και αυτής της λογικός .Θα ήθελα μια ομάδα τουλάχιστον ικανά να στηρίζει τα χρήματα που βάζει κάποιος ,μια ομάδα με Πιερικη συνείδηση φιλάθλων, που θα γεμίζει το γήπεδο την Κυριακή γιατί θέλει να βλέπει  τον Πιερικό ,μια αγορά να δίνει και καμιά χορηγία ,ένα νομό που να έχει την ομάδα του πάνω από της άλλες .Γιαυτό θέλω να πιστεύω ότι ο ένας είναι δύσκολο να σηκώσει  το οικονομικό βάρος οι δυο τρις ακόμα καλύτερα αν υπάρχουν.Και να μην ξεχνάμε ότι ο Πιερικός  έχει βαρύ όνομα άρα  και περισσότερες υποχρεώσεις οικονομικές συγκριτικά με τα άλλα σωματεία της κατηγορίας.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πιερίδες Μούσες

Εδώ και εν  μήνα ζήτησα ακρόαση από το Δ/Σ του συλλόγου ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, απευθύνθηκα γραπτά και προφορικά στον πρόεδρο , και σε δυο  διοικητικούς  του συλλόγου ,ακόμη περιμένω απάντηση.Κάνω και μέσω διαδικτύου το έτυμα μήπως και ξεχάστηκε .

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Βαριές φανέλες

Να δούμε  σήμερα  ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας  [ βαριές φανέλες ] που βρίσκονται  .Στην β' εθνική ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛ,ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ -κλπ , και  γ ' εθν. ΔΡΑΜΑ -ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ - κλπ, όλες είχαν ένα κοινό παρανομαστή, κακή διαχείριση, οικονομικά ανοίγματα ,και διάλυση των ΠΑΕ. Όλες ψάχνουν χρονιά τώρα μια μεσοβέζικη λύση να επανέλθουν στην Α' κατηγορία, στην ελίτ του ποδοσφαίρου ,στην ελίτ της διαφθοράς του ανθρώπινου χαρακτήρα ,στην ελίτ της αδιαφάνειας στην ελίτ των  παραγοντίσκων,του μανατζαρακου,του προεδρακου, του λαμογιου. Αυτή  είναι η ελίτ του ποδοσφαίρου σήμερα, με πρώτο στην βαθμολογία τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - έως την Ν.ΒΟΛΟΥ που ήθελε να επιστρέψει  στην ελίτ όπως κάνανε κάποτε στην Ν. ΙΩΝΙΑ τότε που η ελίτ είχε και ηθικές αξίες, όχι μόνο [ λοβιτούρες ]. Όλες αυτές οι ομάδες που εκβιάζουν την κατάσταση και θέλουν δήθεν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα της εποχής, όλες θα έχουν την ίδια τύχη,εκτός από εκείνες που έχουν πλατιά βάσει και την ευχέρεια να κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που μου ήρθε τώρα στο μυαλό ,το 1959-60 στην τότε Α 'εθνική που ιδρύθηκε, το σχέδιο ευνόησε τον Μ. Αλέξανδρο και έπαιξε στην Α' ΕΘΝΙΚΉ ,έπεσε την επόμενη χρόνια έγινε συγχώνευση με Όλυμπο,[ προστέθηκαν ] στο δυναμικό και παίκτες του Αστέρα,να μην το ξεχνάμε αυτό, και έγινε το θαύμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ονομάστηκε ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Να μια καλή εκδοχή  να ξαναγεννιέται από την στάχτη μια ομάδα. 

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Το δακτυλίδι στον Μανωλα από την άτυπη Γ/Σ.

Συνέχεια της Εκάβης για της εξελίξεις στον Πιερικό. Ο απόηχος ήταν μάλλον  αρνητικός, για την διαδικασία που ακολούθησε ο Σ.Φ.Κ..α]  έγινε κατανοητό ότι στης εκλογές του ερασιτέχνη το Δ/Σ, που θα προκύψει θα αναλάβει  το σύνολο του ΣΦΚ  και  όχι το αγωνιστικό τμήμα ποδοσφαίρου που θα κάνει  πρωταθλητισμό ,άρα ο ισχυρισμός της διοίκησης προστάτης δεν ισχύει . β] ο Παπαδόπουλος έθεσε τον εαυτό στην διάθεση  της νέας διοίκησης, ξεκαθάρισε το νομικοί κομμάτι  που ήταν φοβικό,έδωσε την αίτια της παραίτησης από το πρωτάθλημα της ΠΑΕ, και όλα αυτά τα περάσαν με απάθεια οι παρευρισκόμενοι.   γ ] Ο ερασιτέχνης δεν άφησε χρέη, αφού προτίμησε να μην κάνει ανοίγματα και να κινηθεί  σε χαμηλά πλαίσια οικονομικό ,και οργανωτικά.  δ ]Ο Μανωλας που τον  [θεωρό άξιο τέκνο του Πιερικου,] ξεκινά να δημιουργεί την ομάδα του, αν δεν την έχει έτοιμη ,να μην χάνει χρόνο .Όλα δείχνουν ότι πήρε άτυπα το δακτυλίδι και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος εκτός απροόπτου που ενδεχομένως να προκύψει στην  Γ/Σ η ποια θα καθορίσει  την επόμενη μέρα στον ΠΙΕΡΙΚΌ,..Υ/Γ Ελπίζω στην άλλη συνέλευση να προστατευτεί   το δικαίωμα έκφρασις .