Περιβαλλοντκές Μελέτες-Αδειοδοτήσεις μονάδων

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ

Σε αδιέξοδο έχει περιέλθει  ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ . Όντος υπάρχει μεγάλη στενότητα οικονομική, όντος το ζητούμενο δεν είναι μόνο ο ερασιτέχνης άλλα και η άμεση επιστροφή στην επαγγελματική κατηγορία, όλα αυτά και το ότι η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να εύρη     διέξοδο εκτός καταστατικού είναι ένα πρόβλημα από μόνο του .Συνέντευξη  τύπου με λάθος μήνυμά ,πενταμελή επιτροπή ,άτυπη Γ/Σ , ορισμός Γ/Σ από 26-6 σε 6-7 με την αιτιολογία ότι το ζήτησε ο μοναδικός[ ενδιαφερόμενος ] και στην πρόσκληση δεν αναφέρετε ότι σε αυτό το διάστημα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητες και άλλοι έτος του Μανωλα ,δεν ορίζετε ημερομηνία σε περίπτωση μη απαρτίας πότε θα συνέλθει η επόμενη Γ/Σ. Και το αποκορύφωμα δεν λογίζεται  επίσημη Γ/Σ η χθεσινή . Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ,και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζετε το καταστατικό του συλλόγου, εκεί ο νομοθέτης δίνη της απαντήσεις μέσα από διαδικασίες καταστατικές . Όλα αυτά έκανα δύσκολο το έργο της διοίκησης, απομάκρυναν φιλάθλους που είχαν όρεξη να ασχοληθούν, ακούγοντας για μεγαλοεπενδυτές ,απογοήτευσαν τα μέλη και δεν έρχονται στης Γ/Σ ,πάνε πίσω την όλη διαδικασία και φτάνουμε στο παρά πέντε   με όλα αρνητικά. 

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Πώς ΚΑΙ Πόσο ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινά εντός ολίγου μια νέα ποδοσφαιρική περίοδος ,μια περίοδο μέσα στην κρίση, βρίσκει  τα σωματεία εξαντλημένα από τα τόσα χρόνια ταλαιπωρίας οικονομικής ,μια περίοδος μεγάλης απραξίας ως προς της υποδομές, [ γήπεδα, βοηθητική χώροι,  επιδοτήσεις, έξοδα δυσβάσταχτα ] για τους λίγους εναπομείναντες τολμηρούς και ρομαντικούς παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Δεν βλέπω καμιά κίνηση από την ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ για το πως θα αντιμετωπίσουν τα σωματεία αυτήν την οικονομική κρίση .Πρέπει  να ξεκινήσουν άμεσα μετά το πανευρωπαϊκό, η επαφές με σωματεία φορείς, δήμους, επαγγελματικές ενώσεις, κλπ συναντήσεις για να βρεθεί  λύση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ξεπεραστεί η κρίση στο μέτρο του δυνατού.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

η υποδομή στον Ερασιτέχνη θα φέρι ανακάμψει

Διάβασα την επιστολή του φίλου μου Β. ΤΣΑΜΠΕΡΑ τεχ. διευθυντή του ερασιτέχνη και εν μέρη  συμφωνώ με την άποψη του. Η διαφωνία μου είναι  ότι δεν ήταν πιεστική η δεν κατόρθωσαν να πιέσουν τους διοικούντες ότι χειρίζονται  λάθος, στον τομέα τουλάχιστον της υποδομής, την όλη κατάσταση .Το ότι δεν προχώρησε κάποιο παιδί στην ανδρική ομάδα, το ότι δεν είχαμε προπονητικές διευκολύνσεις το ότι ήμασταν μακριά από ευρωπαϊκά πρότυπα ,αυτό είναι ευθύνη των διοικούντων ,διαχρονικά ,από τον Κουτσή έως σήμερα, με βαθμίδες αξιολόγησης ευθυνών άλλα υπάρχουν ευθύνες, γιατί υπήρχε πρόταση και [ πολεμήθηκε ].Αϊτή η σημερινή σου θέση φίλε Βαγγέλη έπρεπε να ήταν γνωστή από την πρώτη σου χρονιά ίσως έμπαιναν κάποια πράγματα στην θέση τους ,γιατί πιστεύω ότι δεν ήσουν ευχαριστημένος από την εξέλιξη .